Florin - In Progress

Coquitlam, BC

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH

West 2nd Character - In Progress

Vancouver, BC

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH

Oakglen Residential Kitchen Rendering

Oakglen - In Progress

Burnaby, BC

Oakglen Residential Kitchen Rendering

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH

Dahlia - In Progress

Vancouver, BC

Photography by Korch Media Co

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH

West Van Treehouse

West Vancouver

This 1960s mid-century modern home needed a fresh, practical upgrade that improved the space’s flow without sacrificing its minimal design and gorgeous build. Nestled between a West Vancouver forest, we redid the years of renovations to expose the stunning natural beauty of the original space, revealing a modern oasis tucked away in nature. 

The entire house is surrounded by old growth trees, including one that grows out of the back patio, giving this home a magical “treehouse” feel. Rather than strip away the home’s more dated features, we tidied them up, opened up any closed-off areas, and added new features where needed. 

We relocated the primary suite to the main level and added new state-of-the-art heating and cooling systems. The striking rock fireplace in the living room is another original feature we kept, wanting to maintain the home’s connection to nature. 

Downstairs, a new floating staircase and hallway divided by a glass door expands the area without any creating any visual blocks. A cozy reading nook set against a backdrop of lush greenery instantly adds to the treehouse ambience, ensuring the home remains at one with the surrounding natural landscape.

Photographed by Ema Peter Photography

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH

Vine Street Penthouse

This cozy Kitsilano condo had plenty of charm but was in need of a modern, storage-focused upgrade. Originally built in the 1980s, the layout felt dated and impractical for the homeowners, a family of three.

We gave the home a fresh, open structure, created clean lines, and added more storage space to support the client’s minimalistic lifestyle. In the main-floor entryway, floor-to-ceiling walnut cabinetry offers ample space to hide away home goods, while minimizing the cavernous effect of the floor’s 10-foot ceilings.

Walnut is used throughout the rest of the home, including the paneling in the bedroom, the details in the top-floor powder room, and the cabinets in the living room. It’s the star of the show in this condo, providing the homeowners with clever storage solutions in a modern and stylish way.

Photographed by Provoke Studios

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH

Prince Albert

Vancouver

When tasked with designing this family home in Vancouver, the goal was to create a space that felt bright, sophisticated, and had a timeless quality. 

Being a new build, the project offered the perfect canvas to craft a West Coast dream home for the clients with this vision in mind, one with a more modern take on traditional elements. This fresh, modern-traditional aesthetic is present throughout the home, particularly in the materials and accents. 

In the kitchen, painted cabinets brighten the space, while brass fixtures add a touch of sparkle. Honouring the home’s fresh new aesthetic, the leather, black-painted metal bar chairs feel right at home with the quartz countertop. The end result is a warm, clean and functional space that will age gracefully.

Photographed by Janis Nicolay

Want to see how we can help you?

GET IN TOUCH